Pravila privatnosti

NUTRIOM, vl. Maja Ljubas, Vinogradi 76, 1000 Zagreb

U svojoj djelatnosti prikupljamo i obra─Ĺujemo osobne podatke klijenata i osoba zainteresiranih za na┼íe proizvode i usluge. Prikupljeni podaci se obra─Ĺuju i ─Źuvaju na transparentan i siguran na─Źin prvenstveno po┼ítuju─çi Va┼íu privatnost i u skladu sa zakonima i propisima u Republici Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Voditelj obrade ove internetske stranice i Va┼íih osobnih podataka je NUTRIOM kako je to propisano zakonom i propisima o za┼ítiti osobnih podataka.

Koje osobne podatke prikupljamo i kako

Podatke prikupljamo putem kontakt obrasca na na┼íoj internet stranici nutriom.hr ili izravno putem na┼íe e-mail adrese. Podaci koji su tra┼żeni u kontakt obrascu (Va┼íe ime i prezime, broj telefona i email adresa) kao i svi podaci koje nam po┼íaljete putem e-maila bit ─çe obra─Ĺivani i pohranjeni kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Va┼í upit. Popunjavaju─çi obrazac za kontakt na na┼íoj web stranici ili nas kontaktiraju─çi izravno putem e-mail po┼íte jam─Źite da su informacije koje ste prilo┼żili to─Źne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama na┼íih Pravila o privatnosti i u njima navedenim uvjetima. Za prikupljanje podataka putem internet stranice koristimo https protokol i sigurnosni certifikat (SSL) za enkripciju podataka izme─Ĺu ra─Źunala i servera. U trenutku dostavljanja Va┼íih osobnih podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete za pravo uklju─Źiti Vas u na┼íu bazu podataka kako bi ostvarili tra┼żene usluge. To smatramo Va┼íim izri─Źitim pristankom (va┼íom privolom) na kontakt.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Podatke koje prikupljamo putem kontakt obrasca na na┼íoj internet stranici ili izravno putem e-maila koristimo kako bi mogli odgovoriti na Va┼í upit, izraditi ponudu za ┼żeljenu uslugu ili proizvod te za povremene obavijesti vezane uz na┼íe poslovanje. Osobne podatke prikupljamo i obra─Ĺujemo samo u odre─Ĺene i zakonite svrhe te ih dalje ne obra─Ĺujemo na na─Źin koji nije u skladu sa svrhom za koju su prikupljeni, osim ako nije druga─Źije propisano zakonom ili na temelju privole.

Tko će imati pristup vašim podacima

Va┼ía prava na za┼ítitu osobnih podataka su nam na prvom mjestu, stoga ─çemo osigurati da se Va┼íi podaci obra─Ĺuju samo na na─Źin koji je u skladu sa svrhom koja je gore navedena. Ako je to radi ispunjenja navedene svrhe nu┼żno, Va┼íim podacima ─çe pristup imati: ovla┼íteni djelatnici i vlasnik NUTRIOM.

Osobne podatke koristimo isklju─Źivo za ostvarenje legitimnog poslovanja i ne prodajemo ih ili dijelimo s tre─çim stranama osim u slu─Źajevima ako pravne dr┼żavne institucije zatra┼że te podatke.

Koliko dugo će Vaši osobni podaci biti pohranjeni

Prikupljene podatke pohranjujemo i obra─Ĺujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarenje zajedni─Źke poslovne suradnje, osim u slu─Źajevima kad je zakonom propisano druga─Źije.

Sigurnost osobnih podataka

Kako bi osigurali sigurnu pohranu Va┼íih osobnih podataka provodimo tehni─Źke i organizacijske mjere, uklju─Źuju─çi za┼ítitu od neovla┼ítene ili nezakonite obrade te od slu─Źajnog gubitka, uni┼ítenja ili o┼íte─çenja. Podaci koji se prikupljaju putem kontakt obrasca na na┼íoj internet stranici za┼íti─çeni su sigurnosnim certifikatom (SSL). Za razmjenu podataka osobni podaci se kriptiraju te su na taj na─Źin za┼íti─çeni od mogu─çe kra─Ĺe.

Upotreba kola─Źi─ça

Kako bismo olak┼íali pregledavanje na┼íih internetskih stranica, na┼í poslu┼żitelj globalne mre┼że koristi kola─Źi─çe. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslu┼żitelj postavlja na ra─Źunalo korisnika u svrhu pra─çenja odabira pojedinih jezi─Źnih varijanti na┼íih stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisni─Źkog imena i lozinke. Kola─Źi─çi obi─Źno spremaju va┼íe postavke za internet stranicu, kao ┼íto su npr. preferirani jezik ili sli─Źne postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu, internetski preglednik ┼íalje natrag kola─Źi─çe koji pripadaju toj stranici. Ovo omogu─çava stranici da prika┼że informacije prilago─Ĺene va┼íim potrebama. Kola─Źi─çi mogu spremati ┼íirok raspon informacija, uklju─Źuju─çi i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko vi to omogu─çite - internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na va┼íem ra─Źunalu. Kola─Źi─çi se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Va┼íe ra─Źunalo. Pregled na┼íih stranica mogu─ç je i bez uporabe kola─Źi─ça, ako je va┼í internetski preglednik tako postavljen. ┼Żelite li izbrisati ili onemogu─çiti kola─Źi─çe na svojem ra─Źunalu potrebno je a┼żurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o na─Źinu brisanja i onemogu─çavanja kola─Źi─ça potra┼żite na svojem pregledniku odabirom izbornika). Ova internet stranica upotrebljava kola─Źi─çe u svrhu pra─çenja statisti─Źke posje─çenost internet stranice radi dobivanja nu┼żnih informacija o uspje┼ínosti stranice i pri tom tako─Ĺer koristi uslugu tre─çe strane pod nazivom Google Analytics. Ova internet stranica tako─Ĺer upotrebljava kola─Źi─çe u svrhu ogla┼íavanja proizvoda-usluga i to na samoj stranici, na prikaziva─Źkim mre┼żama i kroz kori┼ítenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Mo┼żete isklju─Źiti usluge Google Analytics za ogla┼íavanje na prikaziva─Źkoj mre┼żi i prilagoditi oglase za Google prikaziva─Źku mre┼żu pomo─çu alata Upravitelj postavki oglasa.

Detaljne informacije tre─çe strane o ovoj usluzi, kao i o mogu─çnostima korisnika da reguliraju postavke kola─Źi─ça koji su za to nu┼żni, dostupne su na Pravila o privatnosti ÔÇô Privatnost i uvjeti

Vaša prava

Imate pravo na informacije o obradi Va┼íih osobnih podataka, povla─Źenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Va┼íih osobnih podataka kako bi uvijek bili to─Źni, brisanje Va┼íih osobnih podataka kada vi┼íe nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Va┼íih osobnih podataka u strukturiranom obliku te podno┼íenje prigovora na NUTRIOM, Vinogradi 76, 1000 Zagreb ili na maja@nutriom.hr ili nadle┼żnom dr┼żavnom tijelu.

Kori┼ítenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izri─Źitu privolu da NUTRIOM prikuplja i dalje obra─Ĺuje Va┼íe osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pru┼żanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Tako─Ĺer potvr─Ĺujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o tvrtci NUTRIOM kao i uslugama i proizvodima koje pru┼ża.

Pravo na podno┼íenje prigovora nadle┼żnom tijelu

U svakom trenutku mo┼żete ulo┼żiti ┼żalbu izravno nadle┼żnom nadzornom tijelu: Agenciji za za┼ítitu osobnih podataka (AZOP), Marti─çeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr, www.azop.hr.

Privola

Potvr─Ĺujem da sam upoznat/ta sa svim relevantnim informacijama o NUTRIOM i uslugama i proizvodima koje pru┼ża.

Ovime dajem izri─Źitu privolu NUTRIOM da prikuplja i dalje obra─Ĺuje moje osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pru┼żanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom.