Usluge

Kako Vam mogu pomo─çi

Usluge

Inicijalne nutricionisti─Źke konzultacije

Uzimanje anamneze, analiza sastava tijela i definiranje individualnog nutricionisti─Źkog protokola.

Individualno nutricionisti─Źko savjetovanje

Tijekom savjetovanja prolazimo kroz sva Va┼ía pitanja, analiziram Va┼íe prehrambene i ┼żivotne navike te Va┼íe zdravstveno stanje. Nakon savjetovanja izra─Ĺujem nutricionisti─Źke smjernice prema Va┼íim potrebama.

Individualni planovi prehrane (jelovnici)

Planovi prehrane su isklju─Źivo individualni, a kreiraju se prema Va┼íim ┼żeljama i potrebama te u skladu sa Va┼íim zdravstvenim stanjem.

Analiza sastava tijela

Mjerenje provodim pomoću analizatora sastava tijela Tanita MC 580. Na temelju dobivenih rezultata dobit ćemo uvid u trenutno stanje Vašeg organizma.

Individualne stru─Źne smjernice

Na temelju analize Va┼íih dosada┼ínjih navika izra─Ĺujem smjernice koje uklju─Źuju individualne preporuke o prehrambenim i ┼żivotnim navikama, te odabir dodataka prehrani prema Va┼íem nutricionisti─Źkom protokolu.

Radionice kuhanja s nutricionistom

Na radionicama kuhanja sa nutricionistom upoznat ─çete se sa razli─Źitim namirnicama i njihovim nutritivnim karakteristikama. Nau─Źit ─çete koji su najbolji na─Źini za pripremu pojedinih namirnica kako bi maksimalno iskoristili njihove nutritivne vrijednosti te pripremili ukusna i zdrava jela.

Kupovina s nutricionistom

Zajedni─Źki odlazak u kupovinu, na Va┼íu tr┼żnicu i trgovinu, tijekom kojega ─çu s Vama podijeliti prakti─Źne trikove o odabiru namirnica, kako organizirati tjedni jelovnik, koje su namirnice trenutno u sezoni i za┼íto je va┼żno ─Źitati deklaracije.

Stru─Źna predavanja i edukacije

Odr┼żavam stru─Źna predavanja i edukacije o temama iz podru─Źja nutricionizma, zdrave i pravilne prehrane te prehrane kod odre─Ĺenih zdravstvenih stanja.

Izrada recepata i normativa

U suradnji s Vama i u skladu s Va┼íim ┼żeljama izra─Ĺujem nutritivno uravnote┼żene recepte i njima pridru┼żene normative prema stru─Źnim nutricionisti─Źkim preporukama i zakonskim regulativama.