Kupovina s nutricionistom

Shopping s nutricionistom - Nutriom - Nutricionist Zagreb

Kupovina s nutricionistom

  • Zajedni─Źki odlazak na tr┼żnicu i u trgovinu
  • Prakti─Źni savjeti o odabiru namirnica 
  • Kratki te─Źaj o ─Źitanju deklaracija

Kupovina sa nutricionistom je usluga s kojom Vam ┼żelim pribli┼żiti zdravu i pravilnu prehranu kroz edukativnu pri─Źu o namirnicama i njihovom odabiru dok opušteno šetamo tr┼żnicom i trgovinom. 

Ova usluga uklju─Źuje zajedni─Źki odlazak u kupovinu tijekom kojega Vas savjetujem o odabiru namirnica -  koje namirnice izabrati, koje izbjegavati i zašto. Kako organizirati tjedni jelovnik s obzirom na radno vrijeme i obaveze te obaviti kupnju vo─ça, povr─ça i ostalih namirnica za cijeli tjedan. Na kraju je va┼żno znati i kako sve te namirnice pohraniti kako bi sa─Źuvale što više svoje originalne nutritivne vrijednosti do kona─Źne pripreme i konzumacije.

Kupovina s nutricionistom se sastoji iz dva dijela - posjet Vašoj lokalnoj tr┼żnici i posjet trgovini (u kojoj naj─Źeš─çe kupujete namirnice). Tijekom zajedni─Źkog dru┼żenja nau─Źit ─çete zašto su deklaracije va┼żne, kako ih pro─Źitati i što nam one govore te kako nam ─Źitanje deklaracija na proizvodima mo┼że pomo─çi da izaberemo zdraviju verziju jednake vrste proizvoda. Kako prepoznati i gdje kupovati svje┼żu ribu, koje su prednosti konzumacije lokalne i sezonske hrane te koje namirnice su (trenutno) u sezoni i kako ih pripremiti te još mnogo korisnih i prakti─Źnih savjeta… 

Vidimo se na tr┼żnici!