Individualno nutricionističko savjetovanje

Individualno nutricionističko savjetovanje - Nutriom - Nutricionist Zagreb

Individualno nutricionističko savjetovanje

  • Individualni pristup
  • Analiza prehrambenih navika i zdravstvenog stanja
  • Izrada smjernica prema Vašim potrebama
  • Podrška kod provođenja nutricionističkog protokola

Svi smo različiti, imamo različite potrebe i želje, bavimo se različitim aktivnostima, preferiramo različitu hranu. Bilo da ste trudnica koja želi biti sigurna u kvalitetu svoje prehrane, vegetarijanac ili vegan koji razmišlja o deficitu nutrijenata ili traži ideje za nove recepte, imate autoimunu bolest ili hormonski disbalansa, borite se sa PCOS-om, endometriozom, menopauzom, imate probleme sa spavanjem i/ili anksioznošću, konstipacijom, nadutošću ili ste suočeni sa drugim probavnim problemima važno je da nutricionističko savjetovanje bude prilagođeno Vama i Vašim potrebama.

Prvo savjetovanje

Nutricionističko savjetovanje započinjemo inicijalnim nutricionističkim konzultacijama nakon kojega imam uvid u Vašu anamnezu, sastav tijela, trenutno zdravstveno stanje i želje zbog kojih ste mi se javili. Kroz opušteni razgovor analiziramo Vaše prehrambene i životne navike te komentiramo koji su mogući okidači Vašeg stanja i na koji način ih možete regulirati. Tijekom savjetovanja prolazimo kroz sva Vaša pitanja na koja ćete dobiti odgovore i lako primjenjive savjete. Dogovaramo se oko najboljeg rješenja za Vaše stanje te izrađujem nutricionistički protokol prema Vašim potrebama. Nutricionistički protokol se najčešće sastoji od individualnih stručnih smjernica, prijedloga za suplementaciju i izrade plana suplementacije (ukoliko je potrebna) te individualnog plana prehrane (jelovnika).

Podrška i kontrolna savjetovanja

  • Podrška tjekom provođenja nutricionističkog protokola
  • Kontrolna analiza sastava tijela
  • Analiza dogovorenog nutricionističkog protokola
  • Prilagodbe i izmjene nutricionističkog protokola* 

Nakon naših inicijalnih nutricionističkih konzultacija i tijekom provođenja nutricionističkog protokola pojavit će se nova pitanja vezana za Vaše trenutno stanje, novi simptomi koje želite prokomentirati, pitanja vezana uz namirnice.

Kontrolne nutricionističke konzultacije se dogovaraju nakon ili tijekom provedbe nutricionističkog protokola koji je izrađen nakon inicijalnih nutricionističkih konzultacija ili prema potrebi. Na kontrolnim nutricionističkim konzultacijama radim kontrolnu analizu sastava tijela i analizu dosadašnjeg nutricionističkog protokola te dogovaramo potrebne prilagodbe i izmjene.

Stojim na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

*Ukoliko je potrebno